Teamuitbreiding! Extra huisarts en praktijkondersteuning

Jessica Willemse Dokters van Hier Huisarts Heer Huisartsenpraktijk Heer Huisartspraktijk Heer Maastricht GP 6227 General Practitioner

Teamuitbreiding Dokters van Hier

Afgelopen periode hebben veel nieuwe patienten de weg naar onze praktijk in Heer weten te vinden. We zijn heel trots op het in ons gestelde vertrouwen. Door de toenemende drukte in de praktijk merkten we dat de wachttijden soms opliepen. We vinden het belangrijk dat onze zorg voor iedereen beschikbaar blijft. Daarom hebben besloten om de zorgcapaciteit uit te breiden. Een extra huisarts en een extra praktijkondersteuner komen het team versterken! Op die manier houden we wachttijden tot een minimum beperkt en kunnen we voor iedereen de tijd blijven nemen, zoals u dat van ons gewend bent.

Dokter Jessica Willemse begint per 20 juni 2023. Ze werkt op dinsdagen in de praktijk. Via het online patientenportaal is het ook al mogelijk om afspraken met haar in te plannen.

Henriette Rijpkema is reeds begonnen bij Team Dokters van Hier. Ze is praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) en werkt op woensdagen.

We verheugen ons op de samenwerking en kennismaking met de patienten.

Met hartelijke groet
#Team Dokters van Hier