Teamuitbreiding Dokters van Hier

Huisartsenpraktijk huisarts heer maastricht DVH bericht

Afgelopen periode hebben veel nieuwe patiënten de weg naar onze praktijk in Heer weten te vinden. We zijn heel trots op het in ons gestelde vertrouwen. Door de toenemende drukte in de praktijk merkten we dat de wachttijden soms opliepen. We vinden het belangrijk dat onze zorg voor iedereen beschikbaar blijft. Daarom hebben besloten om de zorgcapaciteit uit te breiden. Een extra huisarts en een extra praktijkondersteuner komen het team versterken! Op die manier houden we wachttijden tot een minimum beperkt en kunnen we voor iedereen de tijd blijven nemen, zoals u dat van ons gewend bent.

Dokter Inge Jacobs werkt op dinsdagen en vrijdagen in de praktijk. Via het online patiënten portaal is het ook mogelijk om afspraken met haar in te plannen.

Susan Ronner is begonnen als tweede Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)  bij Team Dokters van Hier.  Ze ondersteunt daarbij onze andere POH-GGZ Sam Decaigny. Susan werkt op maandagen.

Aafke Schoonbrood is gestart als extra Praktijkondersteunen Somatiek en Ouderenzorg (POH-S/O). Ze ondersteunt daarbij onze andere POH-S Angelique Janssen. Aafke werkt op woensdagen.

Aanstaande 1 juni zal Bryan Heijnen gedurende een jaar werkzaam zijn in onze praktijk. Hij is derdejaars Huisarts in Opleiding en zal het laatste stukje van zijn specialisatie tot huisarts bij ons doorbrengen.

We verheugen ons op de samenwerking en kennismaking met de patiënten. Bekijk hier ons hele Team!

Met hartelijke groet
#Team Dokters van Hier