Marjolijn Uitterhoeve-Prins Dokter van Hier

Eric Duinkerke Dokter van Hier

Jessica Willemse Dokter van Hier

Jelle Faessen HAIO van Hier

Laura Gorissen Doktersassistente van Hier

Angie Vermeer Doktersassistente van Hier

Angelique Janssen Praktijkondersteuner van Hier

Sanne Aarts Doktersassistente van Hier

Ana Schutgens Psychologe van Hier

Yvonne Teeuwen POH GGZ Kind & Jeugd

Jeroen Nijhuis Internist

Sam Decaigny POH GGZ van Hier

Marjolijn Uitterhoeve-Prins - Dokter van Hier

Dokter Marjolijn Uitterhoeve-Prins is een ervaren huisarts, ruimhartig, betrokken en punctueel. Ze groeide op in Limburg en studeerde Geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Na haar afstuderen in 2003 werkte ze een aantal jaar op de afdeling Neurologie in het ziekenhuis in Sittard. Aansluitend volgde ze de huisartsenopleiding.  Als huisarts werkte ze eerst als waarnemer in de regio Zuid-Limburg, totdat ze zich uiteindelijk in 2010 vestigde in de praktijk van Dhr. Wielders in Heer. Toen deze in 2013 met pensioen ging, nam ze de huisartsenpraktijk volledig over. In september 2020 is ze gestart met de huidige huisartsenpraktijk in Heer: Dokters van Hier, samen met collega-dokter Eric Duinkerke. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen en een hond.

Eric Duinkerke - Dokter van Hier

Dokter Eric Duinkerke is sinds 2014 huisarts, hij is rustig, deskundig en luistert naar de wensen van de patient. Hij is begaan met de minderbedeelden in de samenleving.  Samen met dokter Uitterhoeve-Prins is hij in september 2020 gestart met de huidige huisartsenpraktijk Dokters van Hier. Een buitenkans om op een duurzame wijze, met een klein team, samen te werken in de mooie wijk Heer, Maastricht. Dokter Duinkerke heeft chirurgische en orthopedische ervaring opgedaan in o.a. Venlo, Heerlen, Den Haag en Amsterdam. Hij woont met zijn vrouw en drie kinderen in Biesland, Maastricht.

 

Jessica Willemse - Dokter van Hier

Dokter Jessica Willemse werkt op dinsdagen bij Dokters van Hier. U kunt online een afspraak maken via het patientenportaal.

Jelle Faessen - HAIO van Hier

Dokter Jelle Faessen is eerstejaars huisarts in opleiding. Hij is geboren en opgegroeid rondom en in Maastricht. Na zijn opleiding Geneeskunde aan de universiteit van Maastricht heeft hij ervaring opgedaan als arts op de Spoedeisende hulp van Roermond. Als arts is hij betrokken, leergierig en zorgvuldig. Daarnaast houdt hij zich al ruim 3 jaar bezig met promotieonderzoek over liesbreukchirurgie en hoopt dat dit jaar te kunnen afronden. Hij is verheugd om het eerste opleidingsjaar bij de praktijk te doorlopen. Het zorgteam van Dokters van Hier ontvangt hem met open armen.

Laura Gorissen - Doktersassistente van Hier

Angie Vermeer - Doktersassistente van Hier

Angelique Janssen - Praktijkondersteuner van Hier

Angelique is  praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner. Ze is speciaal opgeleid om zorg te bieden aan mensen met suikerziekte, hoge bloeddruk/verhoogd cholesterol en astma/COPD. Daarnaast helpt ze mensen die willen stoppen met roken en houdt ze zich bezig met ouderenzorg. Angelique heeft haar eigen spreekuur en werkt nauw samen met de dokters. Ze werkt op dinsdag en donderdag.

Sanne Aarts - Doktersassistente van Hier

Ana Schutgens - Psychologe van Hier

Ana is psychologe en staat klaar voor patienten met psychische klachten.

Yvonne Teeuwen - POH GGZ Kind & Jeugd

Yvonne werkt op donderdagen bij Dokters van Hier.

Jeroen Nijhuis - Internist

Jeroen werkt op donderdagen voor Dokters van Hier

Sam Decaigny - POH GGZ van Hier

Sam werkt op dinsdagen en woensdagen bij Dokters van Hier. Daarnaast werkt hij nog als psychotherapeut in zijn eigen praktijk.