Marjolijn Uitterhoeve-Prins Dokter van Hier

Eric Duinkerke Dokter van Hier

Laura Gorissen Doktersassistente van Hier

Melanie van Meyl-Cortjens Doktersassistente van Hier

Angelique Janssen Praktijkondersteuner van Hier

Rowena Bloebaum Praktijkondersteuner van Hier

Ellen Heuts Psychologe van Hier

Yvonne Teeuwen POH GGZ Kind & Jeugd

Jeroen Nijhuis Internist

Babs Franssen Psycholoog Ouderenzorg Met-GGZ

Marjolijn Uitterhoeve-Prins - Dokter van Hier

Dokter Marjolijn Uitterhoeve-Prins is een ervaren huisarts, ruimhartig, betrokken en punctueel. Ze groeide op in Limburg en studeerde Geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Na haar afstuderen in 2003 werkte ze een aantal jaar op de afdeling Neurologie in het ziekenhuis in Sittard. Aansluitend volgde ze de huisartsenopleiding.  Als huisarts werkte ze eerst als waarnemer in de regio Zuid-Limburg, totdat ze zich uiteindelijk in 2010 vestigde in de praktijk van Dhr. Wielders in Heer. Toen deze in 2013 met pensioen ging, nam ze de huisartsenpraktijk volledig over. In september 2020 is ze gestart met de huidige huisartsenpraktijk in Heer: Dokters van Hier, samen met collega-dokter Eric Duinkerke. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen.

Eric Duinkerke - Dokter van Hier

Dokter Eric Duinkerke is sinds 2014 huisarts, hij is rustig, deskundig en luistert naar de wensen van de patient. Hij is begaan met de minderbedeelden in de samenleving.  Samen met dokter Uitterhoeve-Prins is hij in september 2020 gestart met de huidige huisartsenpraktijk Dokters van Hier. Een buitenkans om op een duurzame wijze, met een klein team, samen te werken in de mooie wijk Heer, Maastricht. Dokter Duinkerke heeft chirurgische en orthopedische ervaring opgedaan in o.a. Venlo, Heerlen, Den Haag en Amsterdam. Hij woont met zijn vrouw en drie kinderen in Biesland, Maastricht.

 

Laura Gorissen - Doktersassistente van Hier

Melanie van Meyl-Cortjens - Doktersassistente van Hier

Angelique Janssen - Praktijkondersteuner van Hier

Angelique is  praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner. Ze is speciaal opgeleid om zorg te bieden aan mensen met suikerziekte, hoge bloeddruk/verhoogd cholesterol en astma/COPD. Daarnaast helpt ze mensen die willen stoppen met roken en houdt ze zich bezig met ouderenzorg. Angelique heeft haar eigen spreekuur en werkt nauw samen met de dokters. Ze werkt op dinsdag en donderdag.

Rowena Bloebaum - Praktijkondersteuner van Hier

Rowena is onze praktijkondersteuner GGZ. Ze biedt hulp bij lichte psychologische klachten. De begeleiding kan bestaan uit gesprekken op de praktijk of internettherapie bij bijvoorbeeld depressieve klachten, angstklachten, rouwverwerking of overbelasting.

Ellen Heuts - Psychologe van Hier

Ellen is psychologe en vervangt Babs Franssen op dit moment tijdens haar zwangerschapsverlof.

Yvonne Teeuwen - POH GGZ Kind & Jeugd

Yvonne werkt op woensdagen bij Dokters van Hier.

Jeroen Nijhuis - Internist

Jeroen werkt op donderdagen voor Dokters van Hier

Babs Franssen - Psycholoog Ouderenzorg Met-GGZ