Vacature: gezocht enthousiaste Doktersassistente (16-34 uur per week)

Logo Dokters van Hier Huisartsenpraktijk in Heer

Onze praktijk Dokters van Hier in Heer, Maastricht is op zoek naar een ‘Doktersassistent(e) van Hier’. Ben je een teamplayer, voel je je prettig in de levendige dynamiek van een moderne huisartsenpraktijk en zou je ons team willen versterken? Laat het ons dan vooral weten!

Dokters van Hier
Duo-praktijk ‘Dokters van Hier’ is gevestigd in het moderne Zorgplein aan de Einsteinstraat in Heer, Maastricht waar we samenwerken met paramedici en de apotheek. We zijn een jonge en vooruitstrevende praktijk die staat voor persoonlijke aandacht en zorg voor onze patiënten en de wijk. We geloven in de kracht van samenwerking en hebben aandacht voor de patiënten en elkaar.

Het team bestaat uit twee vaste artsen (Marjolijn Uitterhoeve-Prins & Eric Duinkerke), twee andere doktersassistentes en twee POH’s (GGZ, Somatiek en Ouderenzorg). Kijk hier voor meer informatie over de huisartsenpraktijk of het team.

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar een part-time doktersassistente. Het aantal uren kan in overleg worden vastgesteld tussen de 16 en 34 uur per week. Boven alles zijn we op zoek naar een teamplayer met hart voor de patiënten. Daarnaast ben je gediplomeerd, communicatief vaardig en zorgvuldig. Kennis van Mira CGM (HIS) is een pré.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit triageren, informeren, adviseren, uitvoeren medisch technische handelingen en administratie.

Wij bieden wij?
We bieden je een plek in een team van betrokken collega’s, waar je gewaardeerd wordt, waar we voor elkaar zorgen, van fouten leren, open communiceren en laagdrempelig met elkaar om gaan. We geloven in de kracht van een team waarin iedereen zichzelf mag zijn en zo zijn eigen unieke kwaliteiten inbrengt. We hebben daarom veel aandacht voor jouw wensen en jouw welzijn. Je maakt onderdeel uit van een vooruitstrevende praktijk in het hart van Heer. Daarnaast is er aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (evt later voor onbepaalde tijd) en een salaris conform CAO huisartsenzorg, incl. alle extra’s die daar bij horen zoals pensioen, reiskosten en vakantiegeld.

Ben jij enthousiast geworden?
Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar de praktijk of solliciteer via de vacature op Indeed, of bel voor vragen met de praktijkmanager op 06-30455873.

Met hartelijke groet,

#Team Dokters van Hier