Terugblik griepspuiten: goed verlopen & bedankt!

Huisartsenpraktijk huisarts heer maastricht griepspuiten COVID vaccinatie Corona 6227

Lieve Patiënten,

Afgelopen zaterdag hebben we de pneumococcen- en griepvaccinaties uitgedeeld in gemeenschapscentrum Aen de Wan. We kregen veel positieve reacties van onze patienten. Onze assistentes, POH en dokters stonden klaar om te zorgen voor een vlotte doorstroming. Door de patienten te spreiden over de dag, hoefde er niemand in de rij te staan. Al was dat met het lekkere weer geen straf geweest.  Voor ons was het ook fijn om velen van jullie weer even te zien en was er de ruimte om een praatje te maken. Het was daardoor ook voor ons een ontspannen en gezellige dag!

Landelijk wordt er gewaarschuwd voor een hoger animo voor de griepspuiten dit jaar. Hierdoor dreigt er een landelijk tekort. In de media is er daarom een oproep gedaan aan gezonde patienten tussen de 60 en 69 jaar, om de vaccinatie dit jaar over te slaan. Op die manier kan prioriteit gegeven worden aan de kwetsbaardere patienten:  70+’ers en mensen met een aandoening. Onze praktijk heeft zaterdag iedereen die gekomen was kunnen voorzien van een vaccin, mede doordat patienten gehoor hebben gegeven aan de oproep.

Graag willen we diegenen hiervoor heel erg bedanken namens de allerkwetsbaarsten van Heer en omstreken!  Samen zorgen we zo voor elkaar!

#Team Dokters van Hier